Officiellt: Arsenal-trio förlänger med Londonklubben

Officiellt: Arsenal-trio förlänger med Londonklubben

Stjärnorna stannar i klubben

Arsenal har förlängt sina kontrakt med tre av klubbens stjärnspelare i Olivier Giroud, Laurent Koscielny och Francis Coquelin, men Alexis Sanchez och Mesut Özil har ännu inte kritat under nya kontrakt.

Premier League-klubben Arsenal har haft en del problem med sina stjärnspelare och kontraktsskrivning under hösten, framför allt då deras absoluta toppstjärnor Alexis Sanchez och Mesut Özil ännu inte har skrivit under några nya kontrakt, trots kontrakt som går ut om mindre än 18 månader. Detta har retat upp supportrar, som bland annat kräver värvningar av nya spelare för att täcka upp ifall stjärnorna skulle välja att lämna, men det är inte mycket aktivitet i Arsenals läger.

Nu rapporterar klubben på sin officiella hemsida att de har skrivit nya kontrakt med tre stycken spelare, nämligen anfallaren Olivier Giroud, försvarsklippan Laurent Koscielny och Francis Coquelin. Girouds framtid har sett osäker ut och Koscielny har ryktats kunna lämna för Paris Saint-Germain, men nu skriver trion på nya långtidskontrakt alla tre.

– Vi är väldigt nöjda att tre viktiga medlemmar i vårat lag har bundit upp sig till oss för en lång tid framöver. Francis har gjort fantastiska tekniska framsteg över de senaste åren då han är så fokuserad varje dag. Olivier har mycket erfarenhet i spelet nu och har blivit mer och mer av en komplett spelare sedan han kom till oss. Laurent är naturligtvis en nyckelspelare i vår trupp och jag tror han är en av de bästa försvararna i världen idag. Så överlag är detta underbara nyheter för oss, sade tränare Arsene Wenger till klubbens officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply