Mesut Özil skjuter upp kontraktsförlängning

Mesut Özil skjuter upp kontraktsförlängning

Har fortfarande inte förlängt med Londonklubben

Mesut Özil har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Londonklubben Arsenal och det är nu andra gången som han skjuter upp kontraktsförlängningen enligt rapporter.

Mesut Özil, som har blivit framröstad till Årets spelare av Arsenal fansen och som har blivit hyllad inte bara av den egna klubben utan även av övriga Premier Leaguetittare som en av Arsenals starkaste spelare, har varit en viktig pusselbit i Londonlaget under den senaste säsongen. Han har bidragit med många assists såväl som mål och har stärkt laget i svackiga delar av säsongen. Supportrarna älskar honom och många ser honom som Arsenals viktigaste spelare utan tvekan. Özil själv har också verkat trivas och han har alltid visat sin uppskattning till klubben och fansen för deras uppmärksamhet.

Men nu rapporter The Times att tysken fortfarande inte har förlängt sitt kontrakt med klubben. Özil har ett kontrakt med klubben till och med 30 juni 2018 så det är ingen stress att förlänga, men trots detta så är det andra gången nu som mittfältaren skjuter upp kontraktsförlängningen med Arsenal, vilket kan hinta om en viss osäkerhet om sin framtid i klubben. The Times menar att Özil vill hålla sina möjligheter öppna och skall vara lite fundersam över Gunners misslyckande med att utmana om de stora troféerna. Arsenal skall vara beredda att betala den tyske landslagsmannen 200 000 pund i veckan men det är inte pengarna som är ett problem för Özil. Det sägs att flertalet toppklubbar ute i Europa skall vara villiga att hosta upp pengar för att få värva den 27årige mittfältare och han vill kunna utforska sina möjligheter innan han skriver upp sig på någonting mer långvarit med Arsenal och binder sin framtid till Londonklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply