Medel: ”Alexis Sanchez borde spela i Inter Milan”

bet365
Medel: "Alexis Sanchez borde spela i Inter Milan"
bet365

Landslagskollegan tycker till

Arsenals toppstjärna Alexis Sanchez har ännu en mycket osäker framtid för sig, men chilenske landslagskamraten Gary Medel anser att Inter Milan har ett mycket spännande fotbollsprojekt som Sanchez borde ansluta till.

Arsenal har det lite svajigt för tillfället, med rykten som omgärdar både spelare och tränare om eventuella transfers bort från klubben. Alexis Sanchez och Mesut Özils framtider i klubben har länge varit mycket osäkra och nu ser det därtill ut som att tränare Arsene Wenger kan lämna till sommaren, med troliga ersättare redan uppradade.

Alexis Sanchez har länge kopplats ihop med en flytt bort från klubben, med diverse storklubbar likt Paris Saint-Germain och Juventus ivriga att få chilenarens signatur, såväl som en del kinesiska klubbar beredda att erbjuda stora summor pengar för anfallaren. Nu uttalar sig Sanchez landslagskollega Gary Medel om Sanchez framtid och menar på att han borde välja Inter Milan istället, som Medel menar på har ett mycket spännande fotbollsprojekt på gång, detta skriver Daily Mail via Corriere dello Sport.

– Alexis är en spelare som alla vet om. Han är en av de där anfallarna som alla toppklubbar kollar på, sade Medel till det italienska mediet.

– Jag vet inte vad hans framtid kommer  att vara, men om han ber om information om Inter så kommer jag att säga att vi har ett fantastiskt lag, en väldigt bra tränare och direktörer som är hungriga och vill ha segrar. Du kommer inte att hitta ett projekt som detta någon annanstans, avslutade Medel.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply