Julian Draxler vill se Mesut Özil i Paris Saint-German

bet365

Paris Saint-German-stjärnan: ”Jag vill se Özil i Ligue 1”

Den unge anfallsstjärnan Julian Draxler har gjort succé sedan han kom till Paris Saint-German, och nu hoppas han på att få sällskap av sin tyske landsman Mesut Özil.
– Jag kan verkligen rekommendera att spela i Ligue 1, säger Draxler till BeinSports.

Han må bara var född 1993, men den Julian Draxler har redan kapaciteten att bli en av de bättre tyska anfallarna någonsin. Han slog igenom redan som 17-åring i Schalke 04 och blev kvar i klubben fram till 2015, då han ville testa lyckan i ligakonkurrenten Wolfsburg.

Draxler gjorde det bra i sin nya klubb, men han fick aldrig spela de riktigt stora matcherna då klubben inte hade kvalitéerna att ta sig långt i Champions League eller utmana Bayern Munchen om titeln i Bundesliga.

Skrev på för PSG

I januarifönstret skrev han på för den franska storklubben PSG, och han tog den franska huvudstaden med storm när han gjorde mål i sin första match, som inhoppare. Nu vill tysken se fler landsmän i den franska ligan.

– Många tyska spelare vill stanna i Bundesliga, och jag kan förstå dem. Men jag testade på det här äventyret utomlands och jag kan efter bara några veckor säga att jag utan tvekan kan rekommendera Ligue 1 för andra tyskar, säger Draxler enligt BeinSports och fortsätter.

– Det finns en tysk jag absolut skulle vilja se i Ligue 1 och PSG, och det är Mesut Özil.

Den tyske mittfältaren förhandlar just nu ett nytt kontrakt med Arsenal, men än så länge har de inte kommit överens då Arsenal uppges erbjuda en för låg lön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply