Joey Barton: ”Hade jag velat spela för Arsenal? Självklart”

Joey Barton: "Hade jag velat spela för Arsenal? Självklart"

Mittfältaren var nära en flytt

Joey Barton avslöjar för FourFourTwo hur det kommer sig att han enbart var nära, men aldrig fick en chans att gå till Arsenal, och menar på att det hade varit någonting som han verkligen hade velat göra.

Burnley-mittfältaren Joey Barton har varit inblandad i en del kontroverser i sitt liv, och det är inte utan anledning, då den engelske mittfältaren har en förmåga att lyckas reta upp folk. Han är känd för att ha hamnat i drama gällande både det ena och det andra, och så även denna gång. På deras hemsida har den stora fotbollstidningen FourFourTwo låtit läsare skicka in frågor via det social mediet Twitter, till Barton, och han berättar hur det gick till då han var nära på att få spela för Londonklubben, men en situation bidrog till att dealen föll igenom.

– Nej, inga representanter pratade från deras håll. Det fanns definitivt lite låg-nivå intresse, och innan jag blev avsänd mot Arsenal, när det där med Gervinho hände, så var det meningen att jag skulle hålla någon form av diskussioner med dem. Men sedan kom det aldrig.

Barton hamnade i en situation med Arsenals Gervinho, efter att den ivorianske anfallaren föll dramatiskt i en situation och Barton svarade genom att dra upp honom i nacken. Detta följde Gervinho upp med att slå Barton i ansiktet, något ivorianen fick ett rött kort för.

– Hade jag velat spela för Arsenal? Självklart. Vem hade inte? avslutade mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply