Héctor Bellerín stannar i Arsenal?

Héctor Bellerín stannar i Arsenal?

Lagkamraten tror att han stannar

Héctor Bellerín ser ut att nobba Barcelona. Nacho Monreal tror att lagkamraten stannar i Arsenal, uppger Daily Mirror.

Det har talats om att Héctor Bellerín är på väg tillbaka till Barcelona. Källor inom den spanska klubben påstår att spelaren har suttit i förhandlingar med föreningen. Enligt dagens uppgifter så verkar det som som att ytterbacken nobbar sitt gamla lag. Bellerín är inställd på att stanna i Arsenal, skriver Daily Mirror.

Nacho MonrealBelleríns lagkamrat i den Premier League-laget, tror inte att försvarskollegan kommer att lämna Emirates Stadium.

– Han är en Arsenal-spelare och jag är nästan hundra procent säker på att han kommer att stanna här, säger Monreal enligt Daily Mirror.

– Héctor (Bellerín) är en viktig spelare för oss och chefen (Arsène Wenger) har vid upprepade tillfällen sagt att han räknar med att Héctor stannar här.

Åtta år

Bellerín har tidigare spenderat åtta år i Barcelona. Spelaren kom till klubben år 2003, när han var åtta år gammal. Sommaren 2011 lämnade spanjoren Camp Nou för att i stället flytta till Arsenal.

Ytterbackens debut för Londonklubben kom i september 2013. Under sin tid i föreningen har 22-åringen varit med om att vinna två FA-cuptitlar och en Community Shield-titel.

U21-EM

För tillfället befinner sig Bellerín Polen för att spela U21-EM med Spanien. Lagets första match är mot Makedonien på lördag och spelas kl 20.45. Arsenals ytterback är en av de spelare som har högst marknadsvärde i mästerskapet. Därför är han med i U21-EMs dyraste startelva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply