Galna ryktet: Meusut Ösil återvänder till Real Madrid

Men tysken trivs i Premier League

Enligt internationell media kan den tyske mittfältaren Meusut Ösil vara på väg tillbaka till Real Madrid igen.

Den 27-årige tysken inledde sin karriär i Schalke 04 säsongen 2006-2007 men fick inte sitt riktiga genombrott förrän året efter då han representerade Werder Bremen.
Tiden i den tyska högstadivisionen gav intryck på storklubbar ute i Europa och 2010 kritade Özil på ett kontrakt med den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Framför ögonen på Wenger

När mittfältaren gick till Real Madrid gjorde han det med ett intresse från bland annat Arsene Wengers Arsenal.

– Jag hade lagt ett konkret bud på honom och minns när han valde Real Madrid istället, han ringde och sa förlåt, sa den franske tränaren till The Guardian för några veckor sedan.

Däremot fick han tillslut se Özil styra över Arsenals mittfält när han under augusti 2013 skrev på för London-klubben. Men nu kan de skiljas igen.

Real Madrid intresserade

Enligt Goal.com är Real Madrid intresserade av att värva tillbaka den tyske spelfördelaren. Däremot är det oklart om Özil själv är intresserad av en återkomst. Tysken har själv sagt att
han trivs i så väl London som i den engelska ligan.

Han kan dock komma att återvända till Estadio Bernabeu snart då det finns en chans att Arsenal och Real Madrid lottas mot varandra i det stundande Champions League-slutspelet till våren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365