Fenerbahce nästa klubb för Mesut Özil?

Lista: 10 stjärnor som kan byta klubb i vinter
bet365

Om mittfältaren lämnar i sommar

Ännu har stjärnmittfältaren Mesut Özil och Arsenal inte lyckats komma överens om ett nytt kontrakt och tränare Arsene Wenger rapporteras börja tappa tålamodet med Özil och Alexis Sanchez, och skulle den tyske mittfältaren lämna till sommaren sägs Fenerbahce vara det mest realistiska valet.

Arsenals stjärnmittfältare Mesut Özil har ännu inte lyckats komma överens med klubben om en rimlig förlängning på hans nuvarande kontrakt, som går ut nästa sommar. Både Özil och hans anfallskollega Alexis Sanchez har dragit ut på kontraktsförlängningarna i månader, och tränare Arsene Wenger uppges vara något trött på att dividera med stjärnorna om deras framtid, speciellt då det ryktas om att Wenger själv kan komma att lämna Arsenal.

Enligt rapporter från den engelska tidningen the Telegraph kan den turkiska storklubben Fenerbahce nu lägga ett bud på mittfältsstjärnan till sommaren, efter att uppgifter kommit fram om att Özil, som har turkiska föräldrar, skall ha befunnit sig i Istanbul och sägs överväga att gifta sig i landet och att han även kollat på hus. Den turkiska storklubben ryktas vara beredda att säga adjö till Robin van Persie i sommar, vilket skulle ge plats för en annan storstjärna att fylla upp det hål som van Persie lämnar efter sig.

Till skillnad från Sanchez, som har erbjudanden från Juventus, Paris Saint-Germain och klubbar i Kina, är Özil inte lika eftertraktad och Fenerbahce spås bli hans bästa val i sommar, om han lämnar Arsenals lönelista.

2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply