Experten hånar Zlatan Ibrahimovic: ”Psykopat”

Förre United-spelaren kallar Zlatan Ibrahimovic för psykopat

Den förre Manchester United-försvararen Paul Parker skriver under eftermiddagen sina reaktioner om Zlatans armbåge mot Bournemouth-spelaren Tyrone Mings.
– Gör man så är på gränsen till att vara psykopat, skriver han i son text på Eurosport.

Den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic hade en tuff match i lördags mot Bournemouth. Han missade bland annat en straff och fick se sitt United tappa en poäng i kampen om att den sista platsen till Champions League. Dessutom armbågade han sin motspelare Tyrone Mings och nu har han fått sitt straff.

Under gårdagen bekräftade FA på sin hemsida att de valt att stänga av Zlatan Ibrahimovic i tre matcher. Han kommer bland annat missa FA-cupmatchen mot Chelsea samt två ligamatcher i Premier League. Dock kommer han att finnas på planen när United möter Rostov i torsdagens Europa League-match.

Nu kommer reaktionerna

SE ÄVEN: Det tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Reaktionerna efter Zlatans avstängning lät sig inte vänta, och hårdaste av de alla är den förre United-försvararen. Paul Parker, som spelade i klubben 1991-1996, skriver nu kolumner för Eurosport, där han sågade den svenske superstjärnan rejält.

– Om man tänker på det. Att armbåga en spelare i huvudet på det sättet, det är på gränsen till att vara en psykopat, skriver Parker.

Läs även: Zlatan Ibrahimovic jättelön

Experten hånar Zlatan Ibrahimovic: "Psykopat"

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply