Efter uttåget ur Champions League – nu kan Alexis Sanchez gå till Inter

Inter jagar Alexis Sanchez – vill betala reapris

Alexis Sanchez är på väg bort från Arsenal. Flera storklubbar har hört av sig om den chilenska anfallaren, och nu kommer ett av de mer oväntade namnen. Enligt Leggo ska Serie A-klubben Inter vara beredda att lägga ett bud på honom. Däremot vill de inte betala för mycket.

Att Alexis Sanchez framtid i Arsenal är osäker råder det inga tvivel om. Landslagsstjärnan från Chile har intresse från nästan alla de stora ligorna i Europa. Atletico Madrid uppges vilja värva honom till La Liga medan Manchester City vill lägga beslag på honom och Serie A-jätten Juventus ska vara beredda att betala stora pengar.

Nu läggs ännu en italiensk klubb till i listan. Enligt Leggo vill Inter värva Alexis Sanchez till sommaren, dock verkar Milano-laget inte vilja betala allt för mycket för Arsenal-stjärnan.

Kan gå för reapris till Inter

SE ÄVEN: Så mycket tjänar spelarna i Arsenal

Arsenal blev under gårdagen utslagna ur Champions League av Bayern Munchen och tappade efter förlusten mot Liverpool sina chanser att vinna Premier League. De är därför i starkt behov av att behålla sin superstjärna, men nu verkar det inte bli så.

Om han går till Inter är dock inte lika säkert. Alexis marknadsvärde ligger på ungefär 650 miljoner kronor, men enligt källor vill Inter inte betala mer än 300-350 miljoner för anfallaren. Chilenaren ska dessutom ha uttryckt sin vilja att vinna titlar.

Efter uttåget ur Champions League - nu kan Alexis Sanchez gå till Inter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365