David Alaba på Arsenals radar

Gunners vill locka till sig Bayern München-stjärnan

Arsenal vill göra en stjärnspäckad värvning. Enligt brittisk media rör det sig om Bayern Münchens vänsterback David Alaba. Samtidigt jagar man supertalangen Boubacar Kamara från Marseille.

Arsene Wenger har fått mycket kritik under de senaste säsongerna för hans värvningar. Men nu kan Arsenalfansen få in ett riktigt stjärntillskott. Enligt Bleacherreport kommer man försöka slussa in Bayern Münchens vänsterback David Alaba under sommarens transferfönster. Alaba har tillhört Bundesliga-klubben sedan 2008 och har trots sin unga ålder redan hunnit vinna i stort sätt allt med sitt klubblag.

Under den senaste tiden har det ryktats att 24-åringen är i kontraktsförhandlingar med Bayern men man har ännu inte nått en överenskommelse. Klubbar som Manchester City och Manchester United har därför hört sig för gällande spelarens situation men fått nobben, anledningen uppges vara att han enbart skulle föredra en flytt till Londonklubben om han lämnar Allianz Arena eftersom det var hans favoritklubb som barn.

Samtidigt vill Gunners göra ännu en värvning inför nästa säsong. Daily Express skriver att Boubacar Kamara, 17, är på klubbens radar och att man vill få till en affär med Marseille där han för närvarande huserar. Fransmannen har ännu inte signerat ett proffskontrakt med klubben men förväntas göra det inom kort om det inte blir en flytt till England.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply