bet365

Carragher om Arsenals misslyckade försök att värva Vardy

Carragher om Arsenals misslyckade försök att värva Vardy

Menar på att de lyckades undvika en katastrof

Före detta Liverpoool-proffset och numera TV-experten Jamie Carragher har uttalat sig om Jamie Vardy, som inte har varit i toppform under säsongen, och menar på att Arsenal lyckades komma undan billigt när de inte lyckades värva honom.

I somras var det många som var intresserade av att värva Jamie Vardy, som hade lyckats med det omöjliga och bidragit till Leicesters otroliga Premier League-titel. Engelsmannen låg bakom en del av framgångarna, med sina 24 ligamål knep han nästan skytteligaledarplatsen och hypen kring anfallaren var mycket stor. Killen som hade kommit från ingenstans och som heller inte var jätteung, och lyckades slå igenom på detta sett.

Bland annat kopplades Arsenal starkt ihop med en transfer av anfallaren. De var i stor behov av en ny anfallare efter att Danny Welbeck gått och skadat knäet, men i slutändan blev ingen affär av utan Vardy stannade istället kvar i Leicester, någonting som före detta Liverpool-proffset Jamie Carragher nu menar istället var en positiv vändning för Londonklubbens del.

– De där spelarna är bara inte sådär bra, de vann ligan. Det var en tillfällighet, sade Carragher via Metro.

– Vi alla älskade det – historien, firandet på planen – men i verkligheten vet du att de inte är så där bra. Det finns inga superstjärnor där ute.

– Vardy behöver gå tillbaka till att vara en låg-divisions-anfallare igen. Spring, var hemsk och otrevlig – glöm att hålla uppe bollen. Gå tillbaka till att vara hemsk att spela mot. Det var hans styrka i spelet (förra gången). Han har levt på chockerande service men han måste bli hemsk att spela mot igen, avslutade Carragher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply