bet365

Barcelona inte intresserade av Arsene Wenger som ersättare för Enrique

Barcelona inte intresserade av Arsene Wenger som ersättare för Enrique

Fransmannen kan lämna till sommaren

Både Barcelonas Luis Enrique såväl som Arsenals Arsene Wenger kan komma att lämna sina klubbar till sommaren, men Barcelona sägs inte vara intresserade av att ersätta Enrique med Wenger.

Just nu duggar ryktena tätt om två stycken tränare. Det rör sig om Barcelonas Luis Enrique och Arsenals Arsene Wenger, som båda producerade mycket dåliga resultat i veckans Champions League-matcher, där Barcelona förlorade med 4-0 mot PSG och Arsenal förlorade 5-1 mot Bayern München, och det diskuteras flitigt kring huruvida de båda kommer att stanna kvar på sina poster. De båda tränarna sitter på kontrakt som går ut till sommaren och ingen av dem har blivit erbjudna en förlängning, och efter deras senaste resultat ser det allt mindre troligt ut.

Enligt Metro skall det ha talats om att Wenger skulle kunna ersätta Enrique i Barcelona, men nya uppgifter gör gällande att Barcelona inte är intresserade av att ta in Wenger som ny tränare för klubben. Wenger själv har även uttalat sig om sin framtid, något kryptiskt, där han menar på att han kommer att fortsätta vara tränare nästa år, vare sig det är för Arsenal eller någon annan klubb.

– Även om jag lämnar kommer Arsenal inte att vinna varenda match i framtiden, sade Arsenal till Daily Mail.

– Om du kollar på Arsenals historia, så hade Arsenal mindre Champions League-matcher då jag anlände än vad jag redan hade i min karriär. Sedan dess har vi gjort några, så jag hoppas i framtiden att vi kan vinna den här trofén, eller att Arsenal kan vinna den här trofén, men det är inte som att jag kom och Arsenal redan hade vunnit den europeiska cupen fem gånger. De hade spelat kanske tio matcher i klubbens historia, avslutade Wenger.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply