Arsenal vill värva Paul-Georges Ntep

Arsenal vill värva Paul-Georges Ntep

Jagar Rennes-spelaren

Arsenal är på jakt efter nyförvärv. Nu vill man värva yttern Paul-Georges Ntep från Rennes, uppger Daily Mirror.

Arsenal har haft en stark inledning på säsongen i Premier League och ligger för tillfället på plats fyra i ligan, endast två poäng från serieledning. För att se till att man är med i titelstriden under hela säsongen vill klubbens ledning förstärka den nuvarande spelartruppen. Bland annat har det sagts att Arsenal jagar Nices talang Malang Sarr och att Alexandre Lacazette fortfarande är på Londonklubbens radar. Nu talas det om att klubbledningen på Emirates Stadium riktar blickarna mot ännu ett potentiellt nyförvärv. Arsenal vill värva Paul-Georges Ntep från Rennes, enligt Daily Mirror.

Nteps kontrakt med Rennes går ut under sommaren 2017, vilket innebär att klubben måste sälja honom under januari för att få in pengar för spelaren. Dessutom gör detta så att Arsenal kan förhandla med spelaren i vinter om ett framtida kontrakt eftersom att yttern då har mindre än sex månader kvar på sitt avtal med sin nuvarande klubb.

Eftertraktad

Arsenal är dock inte den enda engelska klubben som jagar Ntep. Tidigare har det även ryktats om att LiverpoolSouthampton och Watford håller ett öga på den franska 24-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply