Arsenal vill plocka in Antoine Griezmann

Arsenal vill plocka in Antoine Griezmann

Antoine Griezmann till Arsenal?

Arsenal fortsätter att jaga efter nya spelare. Nästa rykte kommer från La Liga. Engelsmännen vill värva Antoine Griezmann från Atletico Madrid, enligt Metro.

Arsenal ligger femma i Premier League. För att se till att man i alla fall når topp fyra vill klubbledningen förstärka den nuvarande spelartruppen. Det har bland annat ryktats om att engelsmännen vill värva Miralem Pjanic från Juventus och att man jagar Dimitri Payet. Nu har ett nytt rykte börjat cirkulera. Den här gången handlar det om en välkänd och eftertraktad anfallare. Arsenal vill locka till sig Antoine Griezmann från Atletico Madrid, rapporterar Metro.

Det talades redan i somras om att Arsene WengerArsenals tränare, försökte övertala anfallaren att flytta till Emirates Stadium. 25-åringen ska då ha tackat nej till en flytt.

Nu påstås det att fransmannen är mer öppen till att lämna Atletico. Laget har underpresterat i La Liga och ligger endast sexa i tabellen. Det ska ha gjort så att spelaren funderar på att leta efter en ny klubbadress.

En jagad man

Arsenal kommer dock få hård konkurrens i sin jakt på Griezmann. Den franska spelaren skulle ses som en fantastisk värvning hos i stort sett alla storklubbar. Anfallaren har till exempel kopplats ihop med föreningar som Manchester UnitedBarcelona och Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply