Arsenal lånar ut Jon Toral till Granada

Arsenal lånar ut Jon Toral till Granada
bet365

Utlånad till La Liga

Jon Toral kommer inte att representera Arsenal under den kommande säsongen. Mittfältaren lånas istället ut till Granada, bekräftar den spanska klubben på Twitter.

Jon Toral var under den senaste säsongen utlånad till Birmingham. Nu är det klart att spanjoren lånas ut på nytt till den kommande säsongen. Den här gången kommer att han få spendera sin låneperiod i hemlandet. Granada skriver på sin officiella Twittersida att man kommer låna Toral från Arsenal under säsongen 2016/2017.

Toral kommer till ett lag som precis klarade sig kvar i La Liga. Man slutade på plats 16 i tabellen, endast en poäng från nedflyttning.

Spanjoren är 21 år gammal och har tidigare även spelat för Barcelona. Han kom till Camp Nou när han var åtta år gammal, år 2003. Han lämnade för Arsenal under sommaren 2011.

Förutom att Arsenal släpper iväg Toral på lån är man även på jakt efter flera nyförvärv. Bland annat har det talats om att man förbereder ett bud på Alexandre LacazetteLyons målfarliga anfallare. Dessutom har det även hävdats att Arda Turan är på Arsenals radar.

På samma gång verkar det även som att flera spelare kan lämna Emirates Stadium under de närmsta veckorna. Det sägs att West Ham är på jakt efter Jack Wilshere och att Southampton är ute efter Alex Oxlade-Chamberlain.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply