bet365

Arsenal kommer inte köpa ersättare för Santi Cazorla

Trots skadan – ingen värvning i januari

Santi Cazorla kommer missa fortsatt spel för Arsenal, men trots det är inte tränaren Arsene Wenger intresserad av att köpa in en ersättare till spanjoren under det stundande transferfönstret.

Det var i Arsenals 6-0-vinst mot Ludogrets i Champions LeagueEmirates som Santi Cazorla ådrog sig en vadskada, och sedan dess har den spanske landslagsmannen inte kunnat spela. Enligt Arsenals lagläkare kan Cazorla komma att bli borta minst ett par månader till, men trots det har inte tränaren Arsene Wenger några planer på att värva in en ersättare under januaris transferfönster.

– Det finns två anledningen. Den första är att vi redan har ett bra mittfält. Dessutom är det januarifönstret vi talar om. Det går inte att hitta en spelare med Santi Cazorlas kvalitéer under januari månad, säger Wenger till Sky Sports.

Ryktats bort från klubben

Den franske tränaren fortsätter att prata om Cazorla och tycker att situationen för mittfältaren är tuff.

Santi är desperat att få spela. Det enda sättet att göra honom glad är att låta honom springa ut på planen, men vi kan inte ta den risken just nu. Han kanske behöver opereras.

Förutom skadan kan spanjoren även komma att lämna Arsenal under sommaren. Italiensk media har tidigare rapporterat om att bland annat Juventus har visat stort intresse för mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply