Arsenal kan värva Douglas Santos

Arsenal kan värva Douglas Santos

Utmanar Barcelona

Arsenal utmanar Barcelona i jakten på ytterbacken Douglas Santos, uppger Fotbolltransfers.

Arsenal fortsätter att jaga nyförvärv, allt för att se till att man tar hem Premier League till nästa säsong. Bland annat har det uppgetts att Arsenal jagar Luciano Vietto och att Arsenal vill värva Daley Blind från Manchester United. Dessutom är det redan officiellt att schweizaren Granit Xhaka är klar för Arsenal Nu är man på jakt efter ännu en spelare.

Enligt Fotbolltransfers vill Londonklubben värva ytterbacken Douglas Santos från Atletico Mineiro. Engelsmännen ska ha kontaktat den brasilianska klubben för att se om en övergång skulle vara möjlig. Spelarens pris sägs ligga på cirka tio miljoner euro.

Arsenal är dock inte den enda klubben som är sugen på att plocka in Santos. Båda La Liga-klubbarna Barcelona och Valencia uppges jaga 22-åringen som var med i Brasiliens trupp till Copa America 2016.

Förutom att jaga efter nyförvärv vill Arsenal även sälja flera av sina nuvarande spelare. Det har ryktats om att Manchester United kan värva Aaron Ramsey och att Kieran Gibbs kan lämna Arsenal för Liverpool. På grund av detta ser det ut som att det kommer bli en sommar full av olika händelser och övergångar på Emirates Stadium.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365