bet365

Arsenal kan få betala dyrt för Alexandre Lacazette

Wenger vägrar ge upp anfallaren

Arsenal är fortsatt benägna på att värva Alexandre Lacazette, men Lyon är lika intresserade av att behålla honom, Enligt de senaste uppgifterna kommer Ligue 1-klubben att erbjuda honom en årslön på 65 miljoner svenska kronor.

Alexandre Lacazette är en av Fotbollseuropas mest eftertraktade spelare. Den 25-årige fransmannen fortsätter att spruta in mål i såväl Champions League som ligaspel vilket har gjort att storklubbarna visat intresse för Lyon-spelaren.

Den klubb som än så länge varit mest aktiv i jakten på att signera Lacazette är Arsene Wengers Arsenal. London-klubben har i ett antal säsonger saknat en renodlad striker av världsklass och en värvning av den franske anfallaren skulle vara ett perfekt tillskott i jakten på de stora titlarna.

Får betala dyrt

Men det skulle inte bli en billig historia för Wenger och hans Arsenal. För klubben som har visade stort intresse för anfallaren redan i somras kan komma att tvingas betala en rejäl prislapp. För Wenger, som är fastbesluten att få in fransmannen till sitt lag, kan priset komma att sluta på nära 700 miljoner kronor.

Det är italienska Calciomercato som rapporterar att Lyon i dagsläget försöker förhandla fram till nytt kontrakt till den 25-årige anfallaren. Skulle Lacazette skriva på det nya kontraktet skulle han få en lön på nära 65 miljoner kronor och hans utköpsklausul skulle stiga till strax under 700 miljoner.

Tidigare har Arsenal även varit intresserade av att värva på mittfältet. Yaya Toures namn har dykt upp ett flertalet gånger då ett antal stornamn kan komma att lämna klubben i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply