Arsenal kan ersätta Kieran Gibbs med Ricardo Rodriguez

Arsenal kan ersätta Kieran Gibbs med Ricardo Rodriguez

Arsenal kan göra ett vänsterbacksbyte

Kieran Gibbs ryktas vara på väg bort från Arsenal. Då vill Londonklubben ersätta engelsmannen med Wolfsburgs backstjärna Ricardo Rodriguez. Det uppger journalisten Emanuele Giulianelli. 

Arsenal kan göra skiften i backlinjen i januari. Enligt Emanuele Giulianelli, som bland annat är journalist på La Gazetta Dello Sport, har Arsenals Kieran Gibbs lockat till sig intresse från flera klubbar. Swansea, West Ham och Crystal Palace är tre av klubbarna som ska vara intresserade av den engelska landslagsmannen. Skulle Arsenal sälja Gibbs har Londonklubben redan ersättaren klar för sig, enligt Giulianelli rör det sig om Wolfsburgs Ricardo Rodriguez.

Ofta bänkad

Kieran Gibbs, som skadade sig i Arsenals senaste match mot West Bromwich, har de senaste säsongerna haft svårt att att plats i Londonklubbens startelva. Engelsmannen har i stället fått se sig petad till förmån för spanjoren Nacho Monreal. Något som skulle kunna tala för att vänsterbacken själv kan vara sugen på en flytt.

Det är dessutom inte första gången Arsenal kopplas ihop med Ricardo Rodriguez. Så sent som i somras ryktades Londonklubben vara nära en värvning av vänsterbacken. Den schweiziska landslagsmannen har gjort 22 mål och 27 assist på 175 matcher under sin tid i Wolfsburg.

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply