Arsenal kan betala rekordsumma för Andrea Belotti

Arsenal kan betala rekordsumma för Andrea Belotti
bet365

Arsene Wenger har länge haft ett öga på anfallaren

Arsenal har under en tid haft en del frågetecken kring sin anfallssituation och tränare Arsene Wenger försöker nu att lösa det hela, med Torino-anfallaren Andrea Belotti på sin radar, men Torinos krav på 50 miljoner pund för anfallaren, ett klubbrekord i Londonklubben, sägs vara för mycket för Wenger.

Arsenal har länge kritiserats för sin svaga uppställning på anfallet, med spelare skadade och utan några riktigt vassa anfallare att sätta på topp. Supportrar har satt tränare Arsene Wenger under press, då fransmannen valt att inte värva in några förstärkningar trots frånvaron av Danny Welbeck och formdippen som Olivier Giroud har lidit av. Nu är dock Welbeck på väg tillbaka till spelform och Giroud har hittat sin målform. Detta till trots har Arsenal kopplats ihop med en del anfallare under hösten och enligt den engelska tidningen The Sun skall de vara väldigt nära en värvning av Torinos anfallsstjärna Andrea Belotti.

Belotti är blott 23 år gammal men har presterat mycket bra för det italienska Serie A-laget. Hittills har han hunnit med att pricka in hela 14 fullträffar och fyra assist för Torino, insatser som har gjort honom het på transfermarknaden. Arsenal har kopplats ihop med italienaren under en längre tid och Wenger sägs vara väldigt intresserad av att värva anfallaren, problemet ligger på priset. Torino sägs vilja ha 50 miljoner pund för anfallaren, en rekordsumma för Arsenal och ett pris som Wenger inte uppges vara beredd att betala. Tränaren kan därför tänka sig att ligga lågt och vänta till sommaren för att se vad som händer. Men fortsätter anfallaren att ösa in mål i samma takt kommer han med all säkerhet att vara lik dyr i sommar och Wenger kan komma att behöva hosta upp den summa som Torino kräver för Belotti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply