Arsenal jagar Mario Götze

Arsenal jagar Mario Götze

Arsenal vill värva från Bayern München

Enligt Daily Mirror vill Arsenal värva Bayern Münchens mittfältare Mario Götze.

Arsenal fortsätter att jaga nyförvärv i hopp om att vinna Premier League nästa säsong. Det har ryktats om att Arsenal jagar Luciano Vietto och att Arsenal har lagt ett bud på Riyad Mahrez. Dessutom uppstod tidigare idag ett rykte om att klubben kan värva Douglas Santos, ytterbacken från Brasilien. Nu jagar man en till spelare.

Den här gången handlar det om Bayern Münchens mittfältare Mario Götze. Enligt Daily Mirror vill Arsenal värva tysken. Arsene Wenger anser att Götze skulle vara en bra förstärkning till den nuvarande spelartruppen och påstås ha bett klubbens ledning om att locka till sig spelaren. Genom en värvning av Götze skulle Arsenal snuva Premier League-rivalen Liverpool på spelaren. Det har länge spekulerats om att Liverpool närmar sig ett avtal med Mario Götze, där tränaren Jürgen Klopp ska vara benägen om att få arbeta med sin gamla adept på nytt.

Bayern München sägs vara villiga att sälja Götze om ett tillräckligt högt bud kommer in till klubben. Spelaren har haft svårt att ta en ordinarie plats i startelvan på Allianz Arena och kan nu vara på väg att lämna föreningen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365