Arsenal erbjöd monstersumma för Aubameyang

Arsenal erbjöd monstersumma för Aubameyang

Fick budet nekat

Arsenal skall ha erbjudit Borussia Dortmund hela 90 miljoner euro för deras toppanfallare Pierre-Emerick Aubameyang, men den tyska klubben skall ha satt ner foten och avböjt budet.

Arsenal har länge jagat efter en ny anfallare som kan bidraga med mål på den offensiva fronten. Fransmannen Olivier Giroud har blivit bortprioriterad till förmån för den chilenske yttern Alexis Sanchez som Arsene Wenger har valt att prova på anfallet istället, med goda resultat. Men Sanchez är ingen renodlad anfallare och klubben söker fortfarande efter en striker, med Danny Welbeck som fortfarande är borta på grund av skada.

Italienska Corriere Dello Sport skriver nu att Londonklubben i somras skall ha kommit med ett bud till tyska Borussia Dortmund. Tidningen skriver att Arsenal skall ha försökt erbjuda Dortmund hela 90 miljoner euro för deras stjärnanfallare Pierre-Emerick Aubameyang, ett bud som tyskarna bestämt avvisade.

– Jag vet att Arsenal denna sommaren erbjöd 90 miljoner för Aubameyang, men Borussia ville inte höra något om det, avslöjade affärsmellanhanden Morabito till Radio Crc.

Även Napoli sägs vara mycket intresserade av att värva anfallaren, men Morabito menar på att Dortmundspelaren inte är till salu på några villkor för tillfället, då försök att prata om att sälja spelaren alltid möts med svaret  ”nej”. Det återstår att se huruvida Arsenal har någon bättre lycka under januarifönstret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365