bet365

Arsenal blåser PSG på Guedes?

Arsenal blåser PSG på Guedes

Benficas supertalang tvåmålsskytt – framför Arsenals scouter.

Unge talangen Goncalo Guedes har ryktats till PSG och Valencia, och häromdagen övertygade han med två mål framför storklubben Arsenals scouter.

Den unge lovande yttern har imponerat för suveräna Benfica den här säsongen och startat i 13 av 16 matcher så här långt. Det har under en tid ryktats om att PSG skall vara mycket intresserade av den 20-årige portugisen, och en del källor har hävdat att Parisklubben redan ska ha gjort klart med kantspelaren. Men enligt London Evening Standard skall Benfica ha informerat Arsenal om att så inte är fallet. Enligt tidningen så hade Londonklubben representanter på plats när Benfica under tisdagen gästade Vitória Guimarães. Unge Goncalo Guedes gjorde sina två första mål för säsongen, de enda i matchen. Arsenals intresse skall vara försiktigt och skulle ett bud från klubben komma, så skulle detta inte ske förrän till sommaren.

Spelarövergångar premier league 2017

I december ryktades det om att Valencia var överens men Benfica om talangen men nu uppger flera källor att men fått budet på 25 miljoner pund avslaget. Guedes ska ha en utköpsklausul på 52 miljoner pund och vid det här laget vet vi att Benfica tycker om att ta mycket betalt för sina spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply