Alexis Sanchez undersöker möjlig flytt till kinesiska superligan

Alexis Sanchez undersöker möjlig flytt till kinesiska superligan
bet365

Hans lön skulle bli mycket högre

Arsenals Alexis Sanchez håller på att förhandla med klubben om en möjlig förlängning, men överväger också andra alternativ, ett av dem är att flytta till Kina och den kinesiska superligan.

Den chilenske anfallaren Alexis Sanchez har en väldigt vag framtid framför sig, och det är mycket oklart huruvida han kommer att stanna i London eller göra slag i något av de andra erbjudandena som han har. Arsenalyttern sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till juni 2018 och för tillfället sägs klubben jobba på att erbjuda Sanchez en förlängning, då de är desperata att behålla chilenaren, men förhandlingarna har stannat av då Sanchez kräver 250 000 pund i veckan, vilket Arsenal inte är beredda att betala.

Detta har bidragit till att Sanchez börjat kolla sig om efter andra alternativ. Bland annat har han Inter, som förbereder ett superbud på anfallaren, Manchester City och Juventus, som båda är väldigt intresserade och Real Madrid som kan vara intresserade. Därtill uppger den engelska tidningen The Sun att anfallaren undersöker möjligheten att flytta till Kina och den kinesiska superligan. I Asien skall Sanchez lönekrav på minst 250 000 – 300 000 pund i veckan vara en rimlig summa och ingenting han skulle behöva kämpa nämnvärt för, vilket är lockande för chilenaren som är intresserad av en högre lön.

Arsenal försöker även förlänga med Sanchez kompanjon, Mesut Özil, men som är lika svårflörtad han och förlängningarna har inte kommit någonstans. Senaste ryktena säger att Özil istället kan överväga att återvända till Real Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply