Agenten bekräftar: Arsenal buda för Manolas

Agenten bekräftar: Arsenal buda för Romas Manolas

Arsenal jagade Romas mittback Manolas i somras

Roma nobbade ett bud på cirka 400 miljoner kronor för mittbacken Kostas Manolas, det uppger Manolas agent Ioannis Evangelopoulos för Sport FM. Arsenal jagade en mittback i somras efter att det blev bekräftat att Per Mertesacker skulle bli borta i 5 månader med en knäskada.

Evangelopoulos uppger att Arsenal länge jagade Manolas men aldrig matchade priset som Roma ryktades vilja ha. Efter att en affär ej blev klar med Roma om Manolas valde istället Arsenal att köpa Valencias Shkodran Mustafi.

Roma nekade ett bud på cirka 400 miljoner kronor för Kostas, Arsenal var väldigt intresserade men var inte villiga att betala priset Roma ville ha.” säger Evangelopoulos till Sport FM.

”Jag kan inte säga vart Kostas vill spela i framtiden, men det kommer att bli intressant och se vilka klubbar som kommer vilja ha honom.” fortsätter Evangelopoulos.

Sky Italia rapporterade redan under förra veckan att Everton var den senaste Premier League-klubben att visa intresse för Manolas, men en affär för greken ser inte ut att ske denna månad.

Nu uppger GOAL att Arsenal förhandlade med Valencia samtidigt om en affär för Mustafi, där Valencia ryktades endast acceptera ett bud på 500 miljoner kronor. När Valencia fick reda att Arsenal även förhandlade med Roma för Manolas, valde man att ta ner priset till 350 miljoner kronor för Mustafi, vilket Arsenal senare valde att gå med på.

Mustafi har fått en bra start i sin Arsenal-karriär, och ”The Gunners” har inte förlorat en enda match hittills när Mustafi spelat.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply