Officiellt: Willian förlänger med Chelsea

bet365
Officiellt: Willian förlänger med Chelsea

Det blir fyra år till i London

Chelseas Willian förlänger med Londonklubben i ytterligare fyra år efter en excellent säsong där han blev framröstad till klubbens bäste spelare av såväl supportrar som de egna lagkamraterna.

Chelseas energiske mittfältare Willian, en av Londonklubbens mest uppskattade spelare under förra årets säsong, har förlängt med klubben och kommer att stanna på Stamford Bridge i fyra år till. Den 27årige brasilianaren förlänger till 2020 och har till Chelseas officiella hemsida kommenterat förlängningen med klubben.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit ett nytt kontrakt med Chelsea. Det är en dröm att få fortsätta med den här klubben och över de nästa fyra åren vill jag försöka hjälpa laget att vinna mer troféer, sade Willian.

– Det har varit fantastiskt för mig sedan jag kom till klubben för tre år sedan, jag har vunnit titlar och föra säsongen blev jag utnämnd till Årets Spelare i Chelsea. Jag hoppas att jag kan stanna på den nivån under de kommande säsongerna och uppnå mer framgångar, avslutade Willian.

Willian kom till klubben under sommaren 2013 och lyckades med att etablera sig som en startspelare i truppen tack vare sin förmåga på bollen tillsammans med en stark arbetsetik. Under säsongen 2014/15 så var Willian en av nyckelspelarna vars insatser ledde till att Chelsea vann såväl Capital One Cup som Premier Leaguetiteln, detta under brasilianarens andra säsong. Det blev sex mål för mittfältaren under förra säsongen och sammanlagt har han kommit till insats i 140 matcher och gjort 19 mål för Londonklubben. Han har även varit aktiv för Brasilien under sommarens Copa America och återvände till Chelsea under gårdagen för att påbörja försäsongsträningen.

Willian var mycket eftertraktad, bland annat var gamle tränaren Jose Mourinho extremt intresserad av att få med sig sin gamle protegée till sin nya klubb Manchester United, men det fick han inte. Även Paris Saint-Germain var lockade av spelaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply