Officiellt: Martin Olsson tillbaka i Premier league – klar för Swansea

bet365

Återvänder till högstaligan för 55 miljoner kronor

Efter att ha tillbringat en halv säsong i Championschip kommer Martin Olsson nu att lämna Norwich och flytta till Wales och Swansea för att försöka rädda kontraktet i Premier League åt klubben.

Nu är han tillbaka i Premier League. Martin Olsson, den svenske landslagsmannen, blev inte långvarig i den engelska andradivisionen. Svensken hyllades för sitt val att stanna i klubben trots att de trillade ur Premier League förra året, men nu är han trots det tillbaka i ligan som enligt många anses vara tuffast i världen.

Norwich har redan halkat efter i tabellen och ligger efter 26 matcher elva i Championschip, nio poäng efter platsen som skulle ge kval till Premier League. Då säljer klubben från östra England sin offensive vänsterback.

Tredje klubben i PL

Flytten till Swansea innebär att Martin Olsson nu är klar för sin tredje klubb i den engelska högstadivisionen. Hans första klubb var Blackburn, dit han värvades redan som ungdomsspelare för att sedan slå igenom i deras a-lag. När de trillade ur Premier League 2013 gick han till Norwich, och nu är det alltså dags att lämna även den här laget.

Swansea ligger för tillfället sist i Premier League och den 28-årige svensken säger till klubbens officiella hemsida att han är glad över att få chansen att representera Swansea samtidigt som han anser att de är för bra för att ligga sist.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply