bet365

Officiellt: Leicester City värvar Luis Hernandez

Officiellt: Leicester City värvar Luis Hernandez

Den spanske försvararen ansluter till mästarna

Premier Leaguemästarna Leicester City har gjort en ny värvning i form av Sporting Gijons försvarare Luis Hernandez, en stadig mittback med ett förflutet i Real Madrid.

Leicester City vann i våras Premier League, med alla odds tämligen bokstavligen emot sig. De satte upp ett fantastiskt framträdande som såg dem slå några av Premier Leagues toppklubbar för att tillslut kunna höja den ärorika Premier Leaguebucklan. Detta innebar även direktkvalifikation till Champions League, vilket blir den första gången i klubbens historia. Detta i sin tur innebär att de är ute efter att förstärka sin trupp, för att kunna sätta sig emot några av de bästa klubbarna ute i Europa och kunna få med sig någon form av resultat.

Klubben annonserar nu ut på sin officiella hemsida att de har färdigställt en värvning av Sporting Gijons mittback Luis Hernandez. Kontraktet gäller fyra år och kommer att träda i kraft den 1 juli 2016. Den spanske försvararen går över till Leicester City som bosman och klubben behöver därmed ej betala någon övergångssumma för försvararen då hans kontrakt med den spanska klubben går ut. Hernandez har gjort nästan 140 matcher för Sporting Gijon sedan han kom till klubben 2012. Sin bakgrund har han i Real Madrid, då han är en produkt av deras ungdomsakademi och han har representerat deras B-lag såväl som C-lag.

Hernandez spelade en nyckelroll i Sporting Gijons föregående säsong då han var en viktig del av det lag som försökte försvara sig mot en nedflyttning till division 2 och de lyckades hålla sig uppe i La Liga tack vare en 2-0 vinst över Villareal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365