Manchester United och Chelseas dragkamp om Antonio Rudiger

Roma-försvararen på båda klubbarnas önskelistor

Den tyske försvarstalangen har gjort bra ifrån sig i Roma. Nu är både Manchester United och Chelsea ute efter 23-åringen.

Antonio Rudiger, med ett förflutet i Stuttgart och erfarenheter från det tyska landslaget, har lyckats göra sig ett namn ute i Fotbollseuropa efter succétiden i Roma. På knappt ett år har den tyske försvararen gjort 30 matcher för AS Roma och är en av anledningarna till det italienska huvudstadslagets goda start i Serie A den här säsongen.

PL-klubbar intresserade

Nu har intresset från Premier League-klubbar uppdagats. Manchester United gav sig först in i jakten för en vecka sedan men nu rapporterar både Sky Sport och The Sun att Chelsea gett sig in i en dragkamp om att köpa loss spelaren.

Chelsea förbereder att lägga ett högre bud än Manchester United, skriver The Sun, och menar att övergångssiffran kan hamna på 35 miljoner pund om London-klubben får sin vilja igenom.

Chelsea har dock sedan tidigare visat intresse för andra försvarare ute i Europa, bland annat Real Madrids Pepe. En övergång som dock skulle kunna kosta klubben betydligt mer och har avvisats av spansk media då portugisen själv sagt att hans mål är att avsluta karriären i den spanska huvudstaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365