Leroy Sane eftertraktad av båda Manchesterklubbarna

Leroy Sane eftertraktad av båda Manchesterklubbarna

Kommer att bli en dragkamp om anfallaren

Både Manchester United och Manchester City sägs vara intresserade av Schalke 04:s unge och talangfulle forward Leroy Sane, som har gjort en jättebra säsong och kommer få åka med Tyskland till EM i Frankrike i sommar.

Schalke 04:s anfallare Leroy Sane, endast 20 år gammal, är en eftertraktad spelare inför det kommande transferfönstret. Den unge anfallaren har redan klubbar som Liverpool, Arsenal och Real Madrid efter sig, samt de båda Manchesterklubbarna Manchester City och Manchester United.

Nu rapporterar Daily Star att det kan komma att bli en mycket dyr dragkamp till sommaren mellan de båda Manchesterklubbarna, som båda sägs vara de som är mest intresserade av anfallaren. Det snackas om summor upp till 35 miljoner pund för den unge tysken. United ser yttern som en värvning i Anthony Martial-anda, efter att deras jättedyra värvning av den franske tonåringen förra året har blivit en fullkomlig succé. Men tyska medier menar på att Pep Guardiola, som officiellt kommer att ta över Manchester City den 1 juli från Bayern München, håller Sane väldigt högt och skulle vilja ha honom i sitt nya lag i City. Guardiola har också haft möjlighet att hålla ett öga på Sane då de båda har verkat i Bundesliga och han har tillgång till mycket förstahandsinformation o den unge anfallaren.

Sanes form under den senaste säsongen har bidragit till att 20åringen har fått en plats i Jogi Löws tyska landslagstrupp inför EM i Frankrike till sommaren. Men vart han kommer att hamna efter det är det igen som vet, men det ser redan ganska troligt ut att det blir Premier League för Sanes del, med Manchesters två toppklubbar i hälarna på forwarden.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365