Jose Mourinho i samtal med Paris Saint-Germain

Jose Mourinho i samtal med Paris Saint-Germain

Kommer sagan äntligen få ett slut?

Jose Mourinho har sedan december varit arbetslös och ryktats komma att ta över Manchester United sedan dess, men ännu har ingenting klargjorts och nu ryktas det om att han kan ta över Paris Saint-Germain istället.

Jose Mourinho fick sparken av Chelsea i december förra året efter att hans lag presterat uselt under början av säsongen. Sedan dess har den portugisiske tränaren varit arbetslös och ryktena har varit många om vart han kan komma att gå. Starkast är ryktena om att han kommer att ta över Manchester United till sommaren då Louis van Gaal sägs få sparken. Detta efter en underpresterande säsong där de nu inte har någon chans på Champions Leaguespel. Det sägs att avskedandet kan ske efter lördagens FA Cupfinal som spelas mellan Manchester United och Crystal Palace.

Men nu rapporterar The Daily Mail att Jose Mourinho ligger i förhandlingar med Paris Saint-Germain och kan komma att gå till den franska huvudstadsklubben istället om inte United agerar snabbt. 53åringen vill ha en deal klar tills nästa vecka och om United inte snabbar på förhandlingarna kan de förlora den portugisiske tränaren. Med den enorma transferbudgeten som PSG sitter inne på är det ett lockande alternativ för Mourinho att gå till Frankrike.

United har mycket press på sig för tillfället. Den spanske målvakten David de Gea, klubbens ”Årets spelare” för tredje året i rad, kan komma att flytta om van Gaal stannar kvar i klubben. Real Madrid sägs fortfarande vara intresserade av målvakten. Även en värvning av Zlatan Ibrahimovic kan bli svår, då svensken inte tycker särdeles mycket om van Gaal men har ett bra förhållande med Mourinho, som han vann Serie A tillsammans med.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply