bet365

Henrikh Mkhitaryan kan lämna Manchester United: ”Tidernas flopp”

Kan lämna klubben efter mindre än ett halvår

Henrik Mkhitaryan har inte gjort någon succé i Manchester United och nu kan José Mourinho tänka sig att dumpa spelaren efter mindre än sex månader i klubben.

Mkhitaryan gjorde flera starka insatser i Borussia Dortmund och i somras var han en av de allra mest eftertraktade spelarna i världen. Manchester United drog det längsta strået men med facit i hand har det inte blivit en lyckad övergång för varken Mkhitaryan eller Manchester-klubben.

Mourinho kan släppa honom

45 minuter i Manchester United-tröjan, det är vad den armeniske landslagsmannen lyckats mäkta med i ligaspelet sedan ankomsten till United i somras. Det var i derbyt mot Manchester City som han fick chansen från start, men efter 0-2 i halvtid blev Mkhitaryan utbytt, samtidigt som han drog på sig en skada.

De sportsliga prestationerna i klubben har än så länge inte hamnat i fokus efter att framför allt hans bråk med José Mourinho hamnat i strålkastarljuset. 27-åringen ska enligt brittiska the Sun varit missnöjd med att tvingas spela ute på kanten, något som fick Mourinho att se rött.

Nu, efter mindre än sex månader i klubben, kan Mkhitaryan vara på väg bort. The Sun skriver att José Mourinho i dagsläget ska vara beredd att släppa spelaren. Om anfallaren lämnar United beskriver tidningen honom som tidernas största flopp efter att ha kostat över 350 miljoner kronor.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply