bet365

David Moyes ny tränare för Aston Villa?

David Moyes ny tränare för Aston Villa?

Aston Villa förbereder sig för Championship

Aston Villa kommer under den kommande veckan att sätta ihop en lista med möjliga nya tränare, med namn som Nigel Pearson och David Moyes som de ledande kandidaterna för jobbet.

Aston Villa ligger riktigt dåligt till i Premier League, med sina 16 poäng är de sist i ligan och i helgens kommande match mot Manchester United kommer nedflyttningen förmodligen vara ett faktum. Därför, rapporterar The Telegraph, kommer klubben nu i veckan att börja på en kortlista med nya tränare som är tillgängliga då de förbereder sig för nedflyttningen. Jakten på en ny tränare kommer nu att intensifieras, efter att Villas fotbollsledning höll ett möte innan lördagens hemmaförlust mot Bournemouth. De ledande kandidaterna är Nigel Pearson och David Moyes för jobbet som huvudtränare för Aston Villa. Moyes har inte tagit över någon ny klubb sedan han fick sparken från den spanska klubben Real Sociedad i november förra året. Detta på grund av att de hade startat säsongen för dåligt.

Pearson och Moyes, plus Sean Dyche och Steve Bruce är tränare som alla kan tänkas dyka upp på listan, då det är troligt att Villa vill ha en brittisk manager som har erfarenhet av både Premier League såväl som Championship. Vad som är viktigt är att den nye tränaren är klar innan säsongen är slut, så att den nye tränaren kan komma in i den nuvarande truppen. Interim tränaren Eric Black har uttalat sig om situationen och menar på att beslutet kommer att vara väldigt viktigt.

– Jag tror att det måste vara rätt person när det nu än är, om det är nu eller den förste juli. Det är viktigt att människorna där uppe tar sin tid och får in rätt person, säger Black till The Telegraph.

– Det är extremt svårt att komma tillbaka och en enorm utmaning. Du kommer från en bas av att ha vunnit tre matcher den här säsongen och om Aston Villa är i Championship nästa säsong så måste de vinna ett minimum av 26 eller 27 matcher för att komma upp igen, vilket är mer än de senaste fem åren, fortsätter Black.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply