Chelsea inte nöjda med Alexandre Pato

Chelsea inte nöjda med Alexandre Pato

Kan avsluta brasilianarens lån

Chelsea skall enligt rapporter inte vara nöjda med Alexandre Pato och hans insatser för klubben, då han inte har kunnat spela än på grund av problem med sin fitness.

Chelsea kan komma att avsluta Alexandre Patos lån enligt rapporter från Metro. Klubben skall inte vara nöjd med anfallaren, som ännu inte har spelat en enda match i det blåa stället. Anledningen till detta är brasilianarens problem med sin hälsa. Pato kom till Chelsea i januaris transferfönster på ett lån från Corinthians. Anfallaren har inte imponerat på Chelsea då han inte har visat nog med hängivelse för att se till att komma tillbaka till matchform.

Pato värvades från Sport Club Internacional till Milan 2007 vid 17 års ålder där han slog igenom på riktigt de första åren. Under 2009 lyckades han med att göra 18 mål på 42 matcher, vilket gjorde att han fick priser som Golden Boy och blev Serie A:s Young Footballer of the Year. Under säsongen 2010-11 hjälpte han Milan att vinna Serie A, där han även blev delad etta i klubbens skytteliga med 14 mål på 25 matcher. 2013 så återvände Pato till Brasilien för att skriva under för Corinthians för 15 miljoner euro och han lyckades med att vinna Cameonato Paulista tillsammans med klubben. 2014 gick han till São Paulo på lån på 2 år och spelade 95 matcher för klubben med 38 mål som resultat. I januarifönstret 2016 hamnade han sedan i Chelsea där han fortfarande inte har spelat en enda match hittills.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365