Uppgifter: Tottenham kan låna ut talangen

Spurs-talangen Alex Pritchard kan lånas ut för att få speltid

Alex Pritchard gjorde en fin säsong ifjol på lån i Brentford och belönades med en plats i det engelska u21-landslaget i EM tidigare i sommar. Inför säsongen var det många som trodde att Pritchard var redo för en plats i Tottenhams trupp. Men nu ska tränaren Mauricio Pochettino enligt uppgifter vilja släppa iväg mittfältaren på lån för att ge honom speltid. 

Alex Pritchard är en av många talanger som på senare tid kommit fram från Tottenhams akademi. Den 22-årige engelsmannen gjorde en mycket imponerande säsong förra året då på lån hos Championship-klubben Brentford och han belönades dessutom med en plats i det engelska u21-landslaget under EM i somras.

En som tror mycket på Pritchard är tränaren Pochettino som ska ha sagt att han tror att Pritchard kan spela en stor roll för Spurs under säsongen. Däremot är Tottenhams mittfält väldigt tätt med offensiva spelare, något som ska ha fått Pochettino att vilja låna ut Pritchard ännu en gång för att utvecklas och få speltid.

Kan återförenas med Chris Ramsey

Norwich nämns som en möjlig destination efter att klubben redan under sommaren försökte låna in spelaren. Pochettino ska däremot föredra en klubb som är med och fightas högre upp i tabellen. Dessutom ska Championship-klubben Queens Park Rangers, med Chris Ramsey på tränarbänken, vilja låna in talangen. Ramsey känner Pritchard mycket väl efter sina år i Spurs akademi.

Skrev nyligen på ett nytt kontrakt

Alex Pritchard skrev tidigare i år på ett nytt kontrakt med Tottenham som sträcker sig till och med juni 2019. En indikation på hur mycket Tottenham tror på spelaren. Hittills under säsongen har det trots alla lovord bara blivit ett inhopp på fem minuter i ligan för Pritchard.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365