Negredo: ”Det var ett misstag att lämna City”

Negredo: ”Det var ett misstag att lämna City”

Anfallaren ångrar sitt val

Middlesbroughs anfallare Alvaro Negredo har uttalat sig om att han gjorde ett misstag när han lämnade Manchester City efter enbart en säsong men att han är tacksam över att återigen är i England.

Alvaro Negredo kom till Manchester City 2013 från Sevilla, där han hade gjort bra ifrån sig. Väl i England fick han inte särdeles mycket tid på sig att visa vad han går för innan en skada satte stopp för honom och hans framtid i Manchester. Därefter hamnade han i Valencia på lån under en säsong innan det blev en permanent övergång till den spanska klubben. Nu är han utlånad från Valencia till engelska Middlesbrough och har hittills gjort ett mål på elva matcher för klubben.

– Jag började säsongen väl och fansen såg vad jag kunde göra när jag var 100% i matchform, sade Negredo till den engelska tidningen The Sun om sin säsong i City.

– Men från februari led jag av en axelskada som jag aldrig riktigt kom tillbaka från. När du har en återkommande skada som denna, stoppar det dig från att göra ditt bästa. Och jag kände att jag aldrig fick tillbaka tränarens förtroende. Så tyvärr blev det inte som jag ville. Jag tror att jag gjorde ett misstag när jag återvände till Spanien när jag gjorde bra ifrån mig i Premier League.

– Men som tur är har jag nu fått en chans att återkomma och börja detta nya kapitel här i England igen, avslutade Negredo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply