Middlesbrough på väg att låna Alvaro Negredo

Middlesbrough på väg att låna Alvaro Negredo

Nykomlingen kan låna spanjoren

Middlesbrough inleder i augusti sin första Premier League-säsong på sju år. Nu vill man förstärka truppen för att vara redo. Enligt Daily Mirror är klubben på väg att låna in Alvaro Negredo från Valencia.

Middlesbrough hade en fantastisk säsong i The Championship 2015/2016 och lyckades komma tvåa i tabellen. På grund av det kvalificerade man sig till spel i Premier League till den kommande säsongen. Nu vill klubbens ledning förstärka laget för att vara redo för den utmaning som väntar. Bland annat har det talats om att Filip Helander kan gå till Middlesbrough och att Radamel Falcao kan vara på ingång. Dessutom har man redan värvat målvakten Victor Valdes, som tidigare representerat Barcelona. Nu ser det ut som att klubben är på jakt efter ett till nyförvärv.

Enligt Daily Mirror vill nykomlingen plocka in Alvaro Negredo från Valencia. Man vill till att börja med låna anfallaren, och sägs vara beredda att betala spelaren 100 000 pund i veckan. Det pratas nu om att de båda klubbarna sitter och förhandlar om spanjoren.

Negredo har spelat för Valencia sedan hösten 2014. Till en början var han utlånad från Manchester City, sedan skrev han på ett permanent avtal med La Liga-klubben under juli 2015. Spanjoren har tidigare även spelat för Real Madrid och Sevilla.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply