Officiellt: Hull City gör klart med Niasse och Evandro

Officiellt: Hull City gör klart med Niasse och Evandro

Jumbon har presenterat dubbelvärvning

Hull Citys nye tränare Marco Silva kunde idag presentera sina två första nyförvärv till klubben – Evertons Oumar Niasse och Portos Evandro.

Krisklubben Hull City Tigers sparkade i förra veckan Mike Phelan som huvudcoach och ersatte honom med den spännande tränartalangen Marco Silva. Silva avslutade sin spelarkarriär 2011 i Estoril i den portugisiska ligan och fick genast jobbet som sportchef. Efter en knackig inledning på säsongen sparkades dock lagets huvudtränare och han ersattes utav Marco Silva som gjorde succé och fick fortsätta som manager efter att laget flyttats upp i den portugisiska högstaligan. Succén fortsatte och efter en 5e plats den första säsongen och en 4e plats den andra, handplockades han som manager av storklubben Sporting Lissabon.

Efter att ha anslutit till Hull och fått lite pengar att köpa spelare för kunde Silva idag presentera sin två första nyförvärv till klubben. Oumar Niasse kom till Everton efter att ha imponerat med sitt målskytte i den ryska klubben Lokomotiv Moskva. Men anfallaren har inte alls fått det att stämma i Liverpoolklubben och flyttar nu alltså österut till Hull på ett halvårslångt lån. Senegalesen beskrivs som en snabb och kraftfull anfallare som alltid jobbar hårt.

Det andra nyförvärvet är Evandro som Silva känner sedan tidigare. Den portugisiske mittfältaren jobba tillsammans med Silva i Estoril där han säsongen 13/14 gjorde succé med 11 mål när men knep 4e platsen i ligan. Den 30-årige brasilianaren beskrivs som en kreativ och målfarlig offensiv mittfältare. Evandro kommer närmast från Porto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply