bet365

Officiellt: Marouane Chamakh skriver på för Cardiff City

Officiell: Marouane Chamakh skriver på för Cardiff City

Anfallaren blir klubbens tredje transfer på 24 timmar

Det är nu officiellt, att den före detta Arsenalanfallaren Marouane Chamakh har blivit Cardiff Citys tredje transfer inom 24 timmar och 32åringen har skrivit på ett korttidskontrakt till januari.

Championship-baserade fotbollsklubben Cardiff City har legat i under den senaste dagen och har värvat inte mindre än tre spelare inom loppet av 24 timmar. Det handlar om klubblösa spelare och därmed behöver de inte betala några övergångssummor och Cardiff har legat i. Den senaste att ansluta till klubben är den 32årige marockanske anfallaren Marouane Chamakh, som många Arsenalsupportrar förmodligen känner till bäst.

Anfallaren spelade nämligen i Londonlaget för sex år sedan, mellan 2010 och 2013, och där fick han tillgång till Englands högstadivision samt Champions Leaguespel varje säsong. Men efter att anfallaren tvingades lämna klubben gick allt nedåt och i somras fick Chamakh lämna sin dåvarande klubb Crystal Palace, efter enbart 59 matcher med klubben och stod klubblös

Fram tills nu. Kontraktet med Cardiff City gäller fram till januari och Chamakh får en chans att återförenas med tränare Neil Warnock som han hade i Palace, vilket var det stort plus för båda parter.

– Jag är så glad över att vara här och att jobba med tränaren igen. Jag är glad och stolt över att jobba med honom här, sade Chamakh via BBC Sport.

– Cardiff är ett lag som borde vara på toppen och jag tycker att vi kan göra bättre ifrån oss när vi går framåt. Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och att börja. Jag kan inte vänta på att få göra mål med mitt nya lag, avslutade Chamakh.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply