bet365

Uppgifter: Chelsea jagar Michael Keane

Uppgifter: Chelsea jagar Michael Keane

Den unge försvararen har talang

Chelsea läcker mål genom sitt försvar och söker efter en lösning på det mycket oangenäma problemet och de tror att de har hittat den i Burnleys mittback Michael Keane och de sägs vara beredda att betala 25 miljoner pund för försvararen.

Chelsea har haft en mycket tuff inledning på säsongen. De har ett försvar som inte fungerar tillsammans vilket har resulterat i att det har blivit många mål bakåt, bevis på detta var inte minst i matchen mot Londonrivalerna Arsenal som slutade med en total överkörning från Gunners sida. Detta trots att de värvade tillbaka David Luiz, den ikoniske mittbacken. Det har även varit matcher som de har vunnit men som har kostat en del mål bakåt och mycket har varit svängigt. Det har resulterat i en ostabilitet som tränare Antonio Conte nu vill stabilisera och enligt Daily Mirror har han sina ögon på Burnleys mittfältare Michael Keane, som han förbereder ett bud på inför vinterns transferfönster.

Chelsea skall ha tagit ett första steg och frågat om Keane, som även var eftertraktad av Premier Leaguemästarna Leicester City under sommaren. Burnley skall ha avslagit flertalet bud från Leicester, det senaste på ungefär 15 miljoner pund för 23åringen, som började sin karriär i Manchester United och som tillät lämna förra året för 2 miljoner pund.

Ett bud på 15 miljoner pund går att avböja men Chelsea är mycket självsäkra på att de kan hitta en väg där Leicester inte lyckades och är beredda att erbjuda hela 25 miljoner pund för försvararen, som sägs vara på väg att få ett förbättrat kontrakt av Burnley som ett sätt att försöka behålla honom på Turf Moor. Chelseas ledning samt Conte ser på Keane som den perfekte ersättaren för John Terry, som för närvarande är skadad och inte har något kontrakt i slutet av säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply