Cameron Brannagan jagas av Real Madrid och Barcelona

Cameron Brannagan jagas av Real Madrid och Barcelona

Den unge Liverpooltalangen är eftertraktad

Cameron Brannagan har ännu inte gjort ett namn för sig på de stora scenerna, men de stora klubbarna har bra koll på denne unge talang och såväl Real Madrid som konkurrenten Barcelona vill värva den 20årige Liverpoolplaymakern.

De båda spanska storklubbarna Real Madrid och Barcelona är väldigt intresserade av den unge Liverpooltalangen Cameron Brannagan och de kommer båda att göra ett försök att lura mittfältaren till Spanien i sommar. Daily Mirror rapporterar om att Madrids scouter först fick upp ögonen för Brannagan var under en UEFA ungdomsligamatch i november 2014 när de båda lagen möttes och Madrids scouter fick order om att följa playmakerns utveckling. Madridklubben blev mycket övertygade och det sägs att de förbereder ett bud på 5,5 miljoner pund plus klausuler. Det betyder inte garanterat att Liverpool kommer att sälja men det kan tvinga dem att erbjuda Brannagan mer A-lagsfotboll.

Barcelona å andra sidan har haft koll på Brannagan ännu längre än deras ärkerivaler men de sitter väldigt tight till ekonomiskt just nu. Barca har scoutat Liverpoolstjärnan under åtminstondes fyra tillfällen i årets U21 Premier League.

Brannagan växte upp i Salford i Manchester men Liverpool lyckades med att hitta och värva honom innan den lokala klubben United fick en chans och vid sju års ålder var han Liverpoolspelare. Mittfältaren besitter suverän balans, är tvåfotad och med hans teknik har han fått ett rykte om sig som en av de bästa på fasta situationer på Liverpools träningsanläggning Melwood. Det sägs att Brannagan själv är smickrad över intresset från dessa två storklubbar men skall vara nöjd på Merseyside.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply