Barcelona visar intresse för Newcastles Ayoze Perez

Barcelona visar intresse för Newcastles Ayoze Perez

Barca söker backup till MSN

FC Barcelona är på jakt efter en anfallare som kan backa upp Luis Enriques framgångsrika attacktrio MSN, Messi, Suarez och Neymar under nästa säsong och han har visat intresse för Newcastles Ayoze Perez.

FC Barcelona söker förstärkning till en av världens starkaste anfallstrios som består av Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar. Tre av världens bästa anfallare, men även de behöver vila och stöd ibland. Tränare Luis Enrique har under en längre tid sökt efter talangfulla anfallare som kan agera som backup för trion, men det har varit ett tufft uppdrag. Barca har varit på anfallare som Vietto, Kevin Gameiro, Tony Sanabria, Nolito, Haten Ben Arfa och Ousmane Dembélé,  men de har inte lyckats med att värva en enda, då spelarna inte är intresserade av att enbart spela som backup eller stöd.

Nu tror sig Barcelona kunna ha hittat rätt, i form av nynedflyttade Championshiplaget Newcastle Uniteds stjärna Ayoze Perez, som Barcelona skall ha inlett diskussioner med rapporterar IB Times UK. Katalanerna har öppnat diskussioner med spelarens agent de senaste dagarna för att få reda på hur tillgänglig anfallaren skulle vara och det sägs att Newcastle är redo att sälja för 15 miljoner pund.

La Ligajättarna har haft koll på 23åringen ända sedan hans unga dagar i Teneriffa. Redan 2014 fanns ett försök från Barcelonas sida att värva den unge talangen, men då Barca enbart erbjöd honom en plats i b-laget så blev det en flytt till Newcastle istället. Men kommer Perez nu att vilja gå så kommer Newcastle vara beredda och inte släppa honom billigt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply