Antonio Conte vill behålla Alexandre Pato

Antonio Conte vill behålla Alexandre Pato

Har sagt att han har en framtid i klubben

Den nye inkommande Chelseatränaren Antonio Conte har sagt till Alexandre Pato, som är på lån i klubben säsongen ut, att han har en framtid i Chelsea trots att han enbart har fått spela två matcher för klubben.

Den nye Chelseatränaren Antonio Conte är intresserad av att behålla Alexandre Pato i klubben nästa säsong skriver Daily Star. Detta trots att tidigare rykten har föreslått att klubben inte är nöjd med spelaren. Brasilianaren är på lån i Londonklubben sedan januari och säsongen ut från brasilianska klubben Corinthians. Pato gjorde sin första match för Chelsea för 10 dagar sedan, då han gjorde mål på en straff efter att han kom in som avbytare i 4-0 vinsten mot Aston Villa. Sin första match från start för Chelsea gjorde Pato i lördags, när de regerande Premier League-mästarna förlorade mot Swansea, innan han blev utbytt i den 64:e minuten. Eftersom den 26årige anfallaren är på lån från Corinthians så skulle Chelsea behöva värva honom på nytt till sommaren. Conte ser potential i Pato, som sågs som en stjärna i Italien tidigt i hans karriär.

Efter att Pato skrev på för Milan sommaren 2007 spenderade han sex säsonger hos Serie A-giganterna och säsongen 2010/11 hjälpte han dem till titeln med sina 14 mål på 25 matcher, vilket gav honom en delad förstaplats i klubbens skytteliga. Efter några succéfulla säsonger i Italien gjorde återkommande skador att speltiden inte blev så frekvent, trots detta så levererade han för klubben men i januari 2013 blev det en flytt tillbaka till Brasilien och Corinthians.

Chelsea åkte ur Champions League i åttondelsfinalerna mot Paris Saint-Germain, som ikväll spelar mot Manchester City i den andra kvartsfinalsmatchen. Information om vart du kan se matchen, vilka tider det är som gäller och så vidare hittar du här.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply