bet365

Alexis Sanchez vill att Arsenal värvar Arda Turan

Alexis Sanchez vill att Arsenal värvar Arda Turan

Barcelonamittfältaren är inte lycklig i Barca

Arsenal skulle behöva några fler offensiva möjligheter i sin trupp och anfallaren Alexis Sanchez sägs ha varit på tränare Arsene Wenger och försökt få honom att värva Barcelonamittfältaren Arda Turan.

Arsene Wenger har alltid haft en tuff relation med transferfönster. Under de senaste har antalet inkommande spelare inte varit särskilt högt och många supportrar har gjort sitt missnöje över detta hört vitt och brett. Det gnälls på att antalet namnkunniga och kvalitativa spelare inte är särskilt högt men det har verkat som att Arsenaltränaren inte bryr sig särdeles mycket om det.

Den engelska tidningen The Sun skriver nu att en av Wengers offensiva stjärnor, Alexis Sanchez, skall ha gått till sin tränare och bett honom att öppna upp checkboken för att försöka landa Barcelonas mittfältare Arda Turan. Den turkiske landslagsmannen har enbart gjort nio ligamatcher från start sedan han kom i januari för 24 miljoner pund från Atletico Madrid och rykten har länge gått om att turken inte känner sig tillfreds i klubben.

Förra säsongen, där han bara hade möjlighet att spela halva på grund av transferförbudet som Barcelona stod under, lyckades han enbart med fyra stycken mål. Tränare Luis Enrique har uttalat sig om Turan och på honom låter det som att en transfer kan bli svårt.

– Jag är väldigt nöjd med Arda Turans framträdande, sade Enrique.

– Arda är speciell på och utanför planen. Kom ihåg [Michael] Laudrups första år i Barca. Luis Suarez. Spelare är inga maskiner. De måste finna sina platser. Jag har inga tvivel att Arda kan fortsätta här. Jag vill att han skall fortsätta här, avslutade tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply