En ny vinnande trippel?

Efter ett jämt möte mellan Chicago Blackhawsks och Ner York Ranger så stod laget från det gröna äpplet som segrare med en uddamålsseger där det sista målet kom cirka fem minuter från slutsignalen. Fiorentina vann sin match med två mål ganska komfortabelt då Chievo hade dragit på sig ett rött kort efter en bit in i andra halvleken. Men nu är det en ny trippel, blir det en ny vinst då också?

Roma-Sampdoria 1

Roma ska inte alls ha några problem med Sampdoria idag man är det klart starkare laget och har några saker att se fram emot om man vinner. Det skulle nämligen innebära att man kan möta Juventus i nästa omgång och dem vill man ha revansch mot. Inte nog med det så ligger både Roma och Juventus på nio cuptitlar, när man vinner en tionde så får man lägga en silverstjärna på sin tröja. Och det har inget annat lag lyckats med än. Om ni skulle vilja öka oddset en del skulle jag rekommendera handikapp 0-1 på denna match.

Örebro-Skellefteå 2 (inklusive övertid/straffar)

När Skellefteå toppar SHL med 82 poäng och möter Örebro med 42 poäng så ser man klasskillnaden mellan dessa två lag. Allt annat än bortavinst skulle vara något att höja ögonbrynen för.

Calgary Flames-St Louis Blues 2 (inklusive övertid/straffar)

Calgary Flames har ganska svårt med målproduktionen just nu, bara fyra mål på sina fem spelade matcher totalt. St Louis däremot har snittat fyra mål per match under samma period och har en rad raka segrar med sig i bagaget. Jag är säker på att en till kommer inatt.

 

Vart hittar vi bäst odds?

1.33×1.40×1.54= 2.87 Bet365

1.33×1.39×1.52= 2.81 Betsson

1.33×1.40×1.52= 2.83 Betsafe

1.38×1.37×1.50= 2.84 Nordic Bet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply