Emre Can hyllar Liverpools Jürgen Klopp

Jürgen Klopp hyllas av mittfältaren

Säger att spelarna i laget anstränger sig mer efter att Jürgen Klopp tog över laget och att man nu springer mer.

Redan i Jürgen Klopps första match på Liverpools bänk såg man att det var ett nytt lag. Man var stabila, pressade högt upp i banan och hade en mer kreativ spelidé i jämförelse med vad man haft under Brendan Rodgers.

– Statistiken säger att vi springer mer och så är det. Från och med nu måste vi fortsätta på samma väg och vi behöver förbättra vår fysik, vilket vi håller på att göra. Vi måste vara kapabla till att pressa högt upp i varje match och inget bara i en då det kommit en ny tränare. Sen Klopps ankomst har vi ansträngt oss ännu mer, men vårt mål är att ge allt i alla matcher som vi spelar, säger tysken efter att ha spelat mot Tottenham förra helgen.

Två toppmatcher på tre veckor

Under den närmsta tiden kommer Jürgen Klopp att behöva visa vad han och hans Liverpool går för. I slutet av oktober möter man nämligen Chelsea borta på Stamford Bridge och drygt tre veckor senare åker man till Etihad Stadium för att möta tabellettan Manchester City som har gjort 11 mål på sina två senaste matcher och leder ligan två poäng före Arsenal och Manchester United.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply