bet365

Emir Kujovic kan missa allsvenska ödesmatchen

Sjukdom i IFK Norrköpings lägret inför söndagens match

Med två omgångar kvar av Allsvenskan har Norrköping efter många år av ovisshet chans på SM-guldet. Men under torsdagen missade skytteligaledaren Emir Kujovic träningen på grund av sjukdom.

IFK Norrköping har haft stor framgång under årets upplaga utav allsvenskan. En stor faktor till framgången enligt många experter, är att man lyckats hålla startelvan nästintill kompakt under hela säsongen, trots att IFK Göteborg var och ryckte i deras skyttekung i somras. Men med två matcher kvar på säsongen så är det en del oklarheter, Emir Kujovic har insjuknat och missade dagens träning där truppledningen tog beslutet att han skulle vila för att inte ta några risker inför söndagens viktiga match.

– Jag ville träna, men de bad mig att vila, säger han till Expressen.

Kujovic missade den senaste matchen mot Elfsborg efter att han dragit på sig en avstängning matchen innan. Även IFKs stora spelfördelare Niklas Bärkroth är tveksam för matchen, då han ådragit sig en fotskada. Bärkroth går nu en kamp mot klockan för att bli spelklar till de avslutande omgångarna.

Allt i egna händer

Norrköpingslaget har trots förlusten mot Elfsborg senast fortfarande guldstriden i egna händer. Man har en marginal på +2 mål tillgodo på AIK som ligger på samma poäng. AIK i sin tur möter IFK Göteborg på hemma på Friends Arena under måndagen, IFK Göteborg är parkerade bara en poäng bakom de delade serieledarna i tabellen och lär inte ge upp hoppet om guldet riktigt än.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply