Elfsborgstränaren efter matchen: ”Bästa matchen hittills”

bet365

Elfsborg fanns inte med i något guldsnack inför den här säsongen.

Men efter sex spelade omgångar placerar sig laget på en andraplats i tabellen, tätt bakom Malmö FF. Och igår tog laget sin tredje raka seger när Halmstad besegrades med 4-1.

Elfsborgs tränare Jan Mian var nöjd med prestationen från sina mannar.

– Vi hade en matchplan och vi följer den och jag tycker vi gör vår bästa match för säsongen. Vi blir rättvända på flera områden och gör det väldigt bra. Roddan (Marcus Rohdén) och (Viktor) Claesson blir rättvända med fart och det är så vi gör mål bland annat. Kör vi fast spelar vi ut på kanterna och pressar ihop deras backlinje så vi kommer runt. Vi följer matchplanen och tar ett stort steg i vårt sätt att spela fotboll.

– Det här är en match där vi spelar det spel vi vill från början till slut. Vi möter ett hårt arbetande motstånd men sett till två halvlekar är det vår bästa match hittills.

Även tvåmålsskytten Lasse Nilsson var nöjd.

–  Jo jag tyckte det gick bra idag. Vi hade lite mer boll än vi har haft i tidigare hemmamatcher och hittar ytor lite oftare. Lite skärpa i vissa moment saknas fortfarande, tajmning och så vidare men det går inte att klaga en sån här dag. Jag gör två mål och vi vinner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply