Elfsborg ute efter allsvensk målvakt

Enligt uppgifter ska Elfsborgs nuvarande andremålvakt Andreas Andersson vara på väg att lämna de regerande svenska mästarna för att fortsätta karriären i Ljungskile.

–  Det är inte otänkbart. Vi har pratat med klubben och han har varit där också och hälsat på, bekräftar Stefan Andreasson för SPORT-Expressen.

 Då verkar Elfsborg sikta in sig på ”Pekings” före detta förstaval Abbas Hassan som fått finna sig som tredjemålvakt sedan i höstas. Detta efter att första ha blivit petad av David Nilsson i målet, och av Andreas Lindberg på bänken.

– Abbas är ett av namnet vi tittat på, det är inte otänkbart att det blir så. Vi får se vad som händer, säger Andreasson.

Skulle Elfsborg värva Abbas blir det målvaktens andra sejour i klubben, då han tillhörde klubben från 2005 till 2009, dock med väldigt begränsad speltid. Frågan är hur mycket speltid Abbas kommer få i dagens Elfsborg, där första valet är Kevin Stuhr Ellegard, som bland annat spelat i Manchster City och Heerenveen innan han kom till Elfsborg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply